• Kornan
    Nekem az a tapasztalatom, hogy az emberek nagyon szeretnek hinni az olyan dolgokban, ami tetszik is nekik. És egy kicsit elvakítja őket ez az érzés amit ilyenkor tapasztalnak. Továbbá nem szeretnek válasz nélkül maradni az emberek, pedig sok dolognál, pl a magyarok származására sincs tényszerű válasz, csak elméletek. Gyanítom megcáfolni nem tudom bármit is állítasz, egyrészt azért mert nem vagyok régész/történész más részt valószínűleg sok mindent nem is lehet. De igazából bizonyítani sem. Pont mint a vallásoknál.

De pl vegyük azt ,hogy szándékosan meghamisítják a történelmet. Mire alapozod ezt a kijelentésedet? Jól hangzik nagyon, de azért kicsit meredek. Meg ha igaz is, a mértéke nem mindegy.

Nagyon elszaporodtak mostanság az összeesküvés-elméletek és az emberek a gondjaikat és bajaikat a láthatatlan ellenségre kenik. A zsidókra és társaikra. Ha valami nem tetszik, akkor azt biztos a zsidók vagy akárkik találták ki. Könnyű elhinni ezeket mert azért logikusnak tűnnek, jól hangzanak és lehet valami részigazság van bennük. De szerintem veszélyesek, mert így az igazság felderítetlen marad és elbizonytalanítja az embereket.