droidka#23
"Tulajdonképp tény, hogy minden nép rokon valamilyen szinten"
-Lényegileg valami hasonlót gondolok én is, ebben valószínűleg egyetértünk. Na most tessék ezután a kijelentésem után nácizni, aki akar!Gyerünk!
"Szerintem már sosem fogjuk megtudni, hogy a magyar őseink milyen utat tettek meg a közös ősöktől való különválás óta. Hogy alakult ki az "ősi" kultúránk, stb... Sajnos az emberiség történelmének nagy része már teljesen elveszett."
-Mondjuk a hosszabb időtartamokra elvonatkoztatva, lehet hogy ez jobban igaz, DE
pont az a lényeg, hogy rohadt sok mindent találtak, amiket szándékosan elhallgatnak, mert akkor lelepleződne a csalásuk... Abban nyilván igazad van hogy mindenben kételkedni kell eleinte egy egészséges határig. De tudom, hogy bizonyítékokat semmisítettek meg direkt, elég ha csak a babiloni, alexandriai könyvtárak felgyújtására gondolunk. De a maják könyveinek a nagy részét is elégették, vagy a kommunista mao rombolása, stb.
Friedrich Klára könyveit ajánlanám, ha érdekel valakit.(Bár még nem olvastam egyelőre el mindet én sem.)
(Csak zárójelbe: vér szerint én sem vagyok 100%-ig magyar). De pont azt akarják bebizonyítani, hogy ők már ötezer éves kultúra, mi magyarok pedig NEM IS LÉTEZÜNK, sem genetikailag, sem kulturálisan, sem sehogy!!!... Ennek pedig az a logikája, hogyha ők régebb óta léteznek, akkor ÖVÉK MINDEN, ÉS AZT TESZNEK, AMIT AKARNAK, MI PEDIG CSAK KUSSOLJUNK, MERT (szerintük) SEHOL NEM VOLTUNK...