• Permissive
    #47
    nos komám, kinevezlek az ájfon trollok királyának:))
    előre közlöm nem a készülékkel van problémám ( hiszen minden telefonnak van előnye és hátránya )hanem az elvakúlt, körmük szakadtáig ájfont védő tulajokkal van tele a tököm, akiknek mégha a szájukba is szar a kedvenc gyártójuk, azt is alma ízűnek érzik.
    szerinted az normális dolog hogy megvásárolva egy telefont az első dolg az, hogy jb-keld mert nem úgy müxik ahogy kéne? hogy a topikotok 90%-a semmi másról nem szól, csak arról hogyan lehetneezt vagy azt ráröltetni a telefonre, és mért lassúl be jb után?
    jah és ha felvilágosítanál arról a boltról ahol te állítólag vettél egy htc-t ami a hangszórógombokon keresztűl port kapott, és zokszó nélkűl azonnal cserélték volna egy tök új telóra, mert megyek én is vásárolni oda, ha minden hülyeség miatt azonnal cserélik a készüléket és nem szervizelik. mint említettem aki a saját készülékeit fényképezi, az nem éppen ép eszű. el sem merem képzelni mit csinálhatsz esténk szobácskád sötétjében imádott ájfonoddal:)))) 3 d-és vagina a háttérképed?
    legalább egyszer mondanád azt: igen, ezt elbaszták, de majd helyre hozzák, de nem, te még a fosstengerben is megízleled az almát!
    részemről ennyit a fanokról.