• Narxis
    #20
    Te mégis miről beszélsz? Itt háttérben futó folyamatokról van szó, nyitsz egy feladatkezelőt és kilövöd egyenként a folyamatokat? Sok sikert, én 2 másodperc alatt leállítom, játék után pedig visszakapcsolom. Aztán ha olyat állítasz le ami szükséges folyamat akkor meg szívsz.

    Az a baj, hogy az emberek csodát várnak, nyilván nem lesz egy irodai belépőszintű gépből egy alienware, de igenis segít egy minimálisat. Ráadásul ingyenes, pár MB-os program, semmit nem veszít vele az ember ha kipróbálja, semmit nem reklámoz, nem telepít fel toolbarokat stb. Én azóta használom amióta megjelent, nálam 10fps javulás is van némely játékoknál és nem azért mert nem zárom be a Firefox-ot vagy a Total Commandert, az ilyeneket bezárom, de a Leadtek TV-tuneremnél futnak a PVR2 progihoz tartozó szolgáltatások a háttérben vagy a spamihilator spamszűrőm vagy a Windows-nak olyan folyamatai amire játék közben nincs szükség, pl. sidebar, nyomtatómegosztás stb.

    Nálam sok minden fut a háttérben, GameBooster 500MB memóriát szabadít fel ha bekapcsolom(4GB van), tesómnak 2GB van, de ő alig használ programokat vagy olyanokat használ amik nem futnak a háttérben nála csak 50-100MB-ot szabadít fel.

    Tehát rengeteg minden függ az adott rendszertől, optimális esetben tényleg sokat tud segíteni, de persze csodát ne várjunk.