• Zsolt1980
    "Újabb Asylumos baromság."

Hát nem tudom.Úgy emlékszem, illetve tény, hogy a Mega Shark vs. Giant Octopus elején a főstáblista elején mint gyártó, vagy forgalmazó (igazából mindegy, hogy melyik titulus érvényes azzal a filmmel kapcsolatoan; már ami a film és az Asylum kapcsolatát illeti), de nem tudom, hogy nem-e maga Roger bá' cége (ha van neki, bár az IMDb-n nincs arra utaló nyom, hogy az úriember rendelkezne saját filmes céggel, legyen az prodúkciós cég, vagy gyár, vagy akár stúdiója (melyet bérelni szoktak ugye)) készítette?
    Vagy mégis az Asylumé lenne ez a "művészfilm"?(Vagy akkor már inkább művészszar...:D:D:D:D:D)
    "Ez odabasz."Hááát...nem hinném.Az az meglátásom, hogy kénytelen vagyok egyet érteni Zakival.Legalábbis valahol.Mert tény, hogy az ilyen filmeket elvileg nem azért szeretjül pl., hogy milyen profi módon van megcsinálva, vagy főleg nem azért, mert olyan intelligens volna a témája a filmnek, illetve az is tény, hogy szintén nem azért szeretjük, mert mondanvalója lenne, de ha egyszer már szórakoztatni akarnak az adott filmmel, akkor igenis legyen olyan a kész film, mely megérdelmi ezt a jelzőt.Avagy tényleg jóértelemben véve lehetne "olyan jó, hogy az már szar" típusú a film, csak ez a titulus nem érvényes ezekre a filmekre sajnos már rég, illetve régen is csak az ilyen filmek egy részére lehetett ezt mondani, de amit az utóbbi jó 20 évben művelnek akár az amcsik, akár az olaszok, japánok pl. az azért eléggé gáz!Igaz, alig-alig láttam ilyen filmeket az elmúlt 20 évből, és még azelőttről is, és nem okoskodni akarok, de azt hiszem, illetve meglátásom szerint ez így van, sajnos.(Ebben a bekezdésemben az első két mondatomat természetesen csak a Mega Shark vs. Giant Octopus-szal kapcsolatosan mondtam, nem Sharktopus-szal kapcsolatban, hiszen nem láthattam még.)
    "Szerintem már kalapból húzzák ki a cédulára írt összetevőket, hogy valami "újat" hozzanak létre."Bobi64 utplsó sora és az előző bekezdésemhez annyit tudok hozzátenni, avagy az az apropója ennek a bekezdésnek (:D), hogy pl. ha megnézitek Corman Mester Carnosaurus és Raptor című filmjeit, teljesen egyértelmű, hogy az utóbbi esetében pont az előző filmet másolja jelenetről jelenetre, beállításról beállításra, szó szoros értelemben a aját filmjét másolja kockáról kockára!:D:D:D Azért ez a már nem semmi kategória!:D:D:D:D: D Serious Men.:D,-):D:D:D
    Yutani:Sajnos úgy néz ki, ez így lesz, pedig már kezdtem a A sötét lovag évében drukkolni a hapsinak, hogy felíveljen a karrierje, de úgy látszik, hogy ő maga nem akarja...:D:D:D:D:DMondjuk olyanja úgysem volt eddig sem...:D:D:D