• bgabor
    Én november eleje óta tolom és nagyon jó. A játék gyakorlatilag ingyenes, nagyon elenyésző előnyöket kapnak azok akik fizetnek, és nem fognak jobb esélyekkel játszani. Sok magyar is tolja, a Budapest szobában mindíg sokan szoktak lenni.

Tájékoztatásképpen bemásolnék ide két hozzászólást, amit az alap Company of Heroes topikba írtam a COHO-ról anno:

"...hat darab, gyorsabb fejlődést és több supplyt eredményező kártyán kívül mindegyik ilyen kártya és hős megvehető supplyból is, amiből minden játékos kap a meccsek után. A nagyon durva kártyákat és hősöket pedig nem lehet megvenni se COHO Cashért, se supplyért, hanem véletlenszerűen dobja őket a gép. Ezek kívül minden kártya és hős csak egy bizonyos szint elérése után használható. Tehát lehet hogy megnyered a PanzerIV +24% health kártyát, de level 43 alatt nem használhatod.

Összegezve tehát elmonható, hogy akik fizetnek a játékért, nem kerülnek jobb helyzetbe azoknál, akik nem, tehát egyenlőek az esélyek. Annyi előnyt vehetnek maguknak, hogy a karakterük, netán a hőseik gyorsabban fejlődnek(több XPt kap), vagy több supplyt kapnak a meccsek után.

Annó én is attól féltem, hogy a fizető játékosok előnybe kerülnek majd a nemfizetőkkel szemben, de ez a COHO-ban abszolút nem igaz, mindenki egyenlő esélyeket kap. És az általad használt upgrade kártyákból álló "pakli" összeállítása és a sokféle használható hős(akik messze nem terminátorok) új színt visznek a játékba. Ennek ellenére lazán lehet nyerni hősök és upgrade kártyák használata nélkül is, az alap egységekkel.

Szóval jó kis játék a COHO, és folyamatosan bővítik és balanszírozzák, és vélhetően nemsokára megkapja a brit+PE frakciót is."

És arról hogy miért nincsenek előnyben akik fizetnek a játékért:

"Vagy csak gondolj arra:
    Amerikai kiscsávó letölti a COHO-t, elkölt 30.000Ft-nak megfelelő összeget vrutál kártyákra, meg hősökre... és nem fogja tudni használni őket.

A játékosok a játékokért XP-t kapnak, szinteket lépnek, 50 szint a max. Namost a brutál upgrade kártyákat olyan level 35-40 körültől lehet elkezdeni használni, ami jó néhány hétnyi, hónapnyi játékot jelent. Persze, a vásárolt több XP, több supply és gyorsabb hős fejlődés kártyákkal valamivel gyorsabban el fog jutni odáig, mint aki kártyák nélkül teszi ezt, de nem nagyságrendekkel.

És maguk az upgrade kártyák se olyanok többnyire, amik most legyőzhetetlenné teszik az ellenfelet, például a volksgrenadierek egyik legdurvább kártyája, amit venni se lehet, csak dobja a gép, +9% Accuracyt adnak minden volksnak, szóval nem durva az előny. Az olyan überbrutál kártyákról pedig, amit csak dob a játék, annyit, hogy én level 45-ös Blitz player vagyok, és mindez idáig a játék három darab ilyen lila kártyát dobott nekem, pirosat(a legdurvább fajtát) egyet sem.

Szóval nem durva a helyzet."