• narumon
    #36
    Szemtől szemben is elmondom én ezt neked...
    Hagy világosítsalak fel azért mielőtt itt telesírod a forumot, hogy téged "leugattak". Ezt írod:

    "A lányom telefonjára egy egyszerű képet sem lehet átkűldeni."

    Át lehet, csak ezek szerint nem értesz hozzá, de legyen igazad a telefon a szar.

    "De ha én csinálok fotókat, lehet hogy ő is szeretné megmutatni az anyjának, amikor elmegy hozzá."

    Egy csomó úton módon meg lehet ezt oldani, a legegyszerűbben úgy ahogy bármilyen más esetben cselekednél, elküldöd emailben. Szabványos, gyors, egyszerű. Persze a telefont szidni ez miatt egyszerűbb...

    "Én nem a minőségét kifogásolom, hanem a roaming árakat. Ráadásul PDA és egy mobil közt van külömbség. Én feltettem a Navigont, de elég kicsi a képernyő. Amúgy szép lenne. A google saját térképe meg állandóan használja a netet. Nem kevés forgalmat generálva. Csak ezért mondtam. "

    Hmm elvileg itt nem a minőséget kifogásolod hanem a roaming árakat. Egy GPS navigációnál ez nem tudom hogy kerül elő, mert nyilván nem fog. A minőséggel meg nincs bajod. Veszel egy Igot (vagy bármelyiket) és navigálsz orrba szájba roaming nélkül. Ha meg van "igazi" GPS mind a három kocsiba akkor meg miért is jött fel? Nekem is van a kocsiba beépített GPS de iphonere is megvettem az igot mert sokszor jön jól amikor idegen városban akár gyalog vagyunk. Ennyi. Kisebbségi komplexusom meg szerintem nem nekem van, de ez már egy másik forum témája lenne.