speed2006#16
Éppen ez az. Miért kell ehhez feltörni? Egy igazán drága telefont nem lehet használni 100%-osan? Tudok a JB-ről. Magyarúl csak akkor lehet használni ha illegális dolgot teszek. Ami a kűldést illeti, wifi-n, sem lehet kűldeni. De egy 13-14 éves lánynak igen is hogy lényeges dolog. Engem nem érdekel, én már kiöregedtem ebből. De ha én csinálok fotókat, lehet hogy ő is szeretné megmutatni az anyjának, amikor elmegy hozzá.
Miből gondolod hogy "noob" a lányom? Azért mert oda volt az Iphone-ért és csalódott benne? Azért nem kéne bunkónak lenni! Főleg mert nem is ismered. Elég lekezelő stílusod van! Így neten keresztűl.
Mennyivel jobbak az Apple Store programok?
De a BT többek közt arra is jó (hogy felvilágosítsalak) hogy használj kihangosítót, fülhalgatót. Na azok közűl sem lehet akármit kapcsolni hozzá. Eddig úgy tudtam, (képletesen szólva) hogy a BT egy szabvány.
Ami meg a feltörést illeti, jobban örűlnék ha mindezt legálisan tudnám megtenni. Ha feltörtem volna, akkor most lenne egy szar telefon, mivel az első 3 nap után cserélni kellett. Gyári hiba miatt.
Az én szar Androidos X10-esem még rendesen működik. Gyárilag független, és mindent használhatok rajta feltörés nélkűl.