"Termeszetesen -mint mindig- megint valahol mashol jarsz,1 alternativ univerzumban...."
ÖÖÖ vagy esetleg te tekintesz onnan ki ránk?
"Plusz: 1991-ben meg csak 1 jatekot adtak ki,1992-ben mar 8-at...1993-ban megint csak 1-et,94-ben mar 4-et,95-ben 3-at,96-97-ben 1-1-et,98-ban "
Ez így jóóóó nagy csúsztatás. 92-ben max úgy adtak ki 8 játékot ha az összes összevissza portolást is odaszámítod, ráadásul abban az időben ugye adtak ki egyszerű kis gamékat pár dollárért vagy ingyen amin 1-2 programozó dolgozott hobby szinten. Mondjuk való igaz akár ezeket is beszámíthatod a nagy játék kiadásokba, de ha AAA játékokat nézel akkor már más a helyzet. Arról meg már nem is beszélek, hogy ugye régen egy játékot néhány ember készített max néhány hónap alatt (nem ritka a régi AAA játékoknál 5-10 fős stáb), addig ma egy valamire való játékot 50-100-200 ember készít milliós (dollárban) költségvetésből, sokszor évekig. Ha bármelyik szoftver studiót megnézed akkor ez így van.
"2-ot,99-2000-2001-2002-2003-2004-ben 1-1-et! (nem kicsit lassultak le...foleg hogy a fele kieg volt..)"
Esetleg nézd meg a Bioware céget (aki hasonlóan minőségi gamékat próbál kiadni a kezéből)
"Innentol kezdve van meg 2007-2008-2010..mit ad isten a nagy szunet a wow utan kovetkezett be..de biztos veletlenul tortent (vagy neadjisten beutott a fejostehen es szartak a vilagra?)"
Ha jól tudom akkor pont abban az időben csinálták a Starcraft 2-t. Majd később párhuzamosan a diabloIII-at. (ami még mindig készül), de szerinted biztos csak malmoztak majd egy SC2-t összedobtak a sufniban 1 éve alatt.....
"A tempojuk felelmetesen lassu (az sc2 terran single player kampany es 2v2-es multi mar 2007-ben bemutatasra kerult a blizzconon..)"
Jah csak akkor még sehol nem állt az egész projekt, még a béta óta is történtek méretes változások.
"Az ingame videok meg...istenem...a rendereltek utan maga a tomeny rettenet meg ultra settingsnel is...csak tudnam miert eroltetik:S"
Ööö talán mert 8GB a játék. Ingam videoból valami hihetetlen mennyiség van, ha ez CGI lenne akkor szerintem még most is csinálnák az animátorok, másrészt meg mondjuk 2BD lemez lenne a játék.
"Amugy -szerintem- a wow elotti blizzard beszaras jo ceg volt...a wow utani meg...sigh...az activisionnel valo egyesules kizart, hogy jott tett volna (persze penzugyileg veszettul..szerintem meg a szarbol is aranyat csinalnak..)"
Én nem érzek semmi változást. A WOW egy veszett jó játék volt, és az SC2 is megmutatta (szerintem), hogy a ki a király ezen a téren még mindig.