Tomipapa86#52
Én eddig nem személyeskedtem de vérpistike a te jó kib*szott édes anyukád kedves szaros barátom és nem szoktam ilyen oldalakon pontozni...
Stranger666:Játék szempontjából tényleg nem fontos de tudod van olyan varázsszó, hogy hangulat! Ennyi erővel az egységek hangokat se adjanak meg lövésnél is elég egy kis csík mutatása mert az a győzelmet nem befolyásolja.
Ha neked a microzás=stratégia akkor bizony el vagy tévedve barátom. A microzás kézügyesség kérdése, köze sincs a taktikai vagy stratégia érzékhez. Összeengedünk 2 egyforma erejű sereget és te azért nyersz mert gyorsabban adod ki a parancsokat és nyomod le a speciális képességek gombjait. Szerinted nagy stratégiázással vertél el vagy szimplán gyorsabb és ügyesebb voltál.
A multi nálam egyébként mindig másodlagos, és egyjátékos részben a blizzard tényleg verhetetlen szokott lenni(bár a sok wow óta ahol szétfosták a loret ez az első normál játékuk szóval kíváncsi vagyok a kampány milyen lett). Szóval valószínűleg meg fogom majd venni az sc2-t ha kicsit lentebb megy az ára. Ettől függetlenül nem felejtem a pénzéhességüket és az 5 évig csak 3 szar wow játékot adtak ki mentalitást sem. Az a baj a blizzardal, hogy a wow óta elk*rvultak de nagyon. Pedig régen a kedvenc fejlesztőcsapatom volt...