• ZilogR
    Nekem elég friss az élmény, ezért vagyok ennyire lelkes. Írtam is már másfelé, de egy copy-t megér ide:

Sucker Punch - Sztem a magyar cím spoileres, az eredetit meg nem igazán értem, de sebaj, valszeg kevés szlenget ismerek. A sztori maga nekem elég egyenes én nem akarok benne látni mindenféle rejtett utalásokat a lányokkal való játszadozásokra.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Kislány bekerül a gyogyóba, álomvilágába menekül, ahol a "műtét" előtti pillanatban újraéli azt az időt, amit az intézetben töltött.
    A buszsofőr a védőangyala a megszökős buxának, akikről a film elején regél.
    Sztem ez a legszimplább értelmezés, ami ebben a fórumban eddig előfordult, de nem szégyenkezem :P

Persze lehet belenézek megint, de jobb ez nekem, ha még ezzel sem akarom az agyamat csesztetni...

A lányok szépek, a film egy baromság, a CGI miatt nem tudom eldönteni, h a szürke komor világ van-e a végén is, vagy a szőkecuna megint álommanóval kamatyol... Nekem 3/10, ha a jegy mellé adják valamelyik combost, akkor 5/10.

A Szvít drímsz-et ezerszer hallottuk már, ejnye.

Magyarul arról van szó, egyszerűen, hogy a doki koppintásával a lobotómiás cuccoson lepereg előtte az a pár nap, amit ott töltött a gyogyóban, kiszínezve, és mi ezt látjuk. Nem álom, nem képzelet, hanem az utolsó emlékei megszépülve(?), ahogyan megtörténni akarta volna... Úgy nagyjából ennyi a sztori.

A magyar címhez: "A mostohalány bosszúja" - kb. ezt jelentené, ha mögé akarunk nézni és értelmet is akarunk neki adni...