• Zsolt1980
    #21
    Az ilyen filmeket az elmúlt évtizedekben is általában 3 évszakban, illetve bizonyos évszakok bizonyos tájékán szokták bemutatni kint az USA-ban is.Egész pontosan tavasszal, nyár elején, illetve nyár végén-ősz elején.Ezt pedig az alábbiak szerint kell érteni:májusban, júnisban (júnis elején-első felében), augusztusban, leginkább augusztus második felében-végén, illetve szeptember első felében, de leginkább akkor már elején.
    Másként bukták szoktak lenni az akciófilmek.Így nem is értem, hogy ez hogy lehetséges?A gyártó stúdió, az amcsi és nemzetközi forgalmazók tényleg csak egy nagyon minimális bevételre akartnak szert tenni?Azaz lószarra?Ezt nem tudom egyszerűen épp ésszel felfogni!Nem is lehet!
    Mondjuk amúgy sem valószínű, hogy valami nagy bevételük lenne ebből a filmből, de így tuti, hogy légyszarnyit sem keresnek!
    Akkor már tolják el a bemutatót jövő tavaszra!
    Vagy ami megoldás lehetett volna: a Ragadozók előtt kellett volna bemutatni pár héttel, előkészítendő annak is a reklámját mármint ezt úgy értem, hogy a két filmét össze is kapcsolhatták volna, persze nem teljesen, nehogy a Ragadozók is bukjanak még jobban.
    Vagy ami megoldás ami még esetleg működne: csinálják már meg végre a Sin City folytatásait, és a második rész beharangozására használnák fel a Matchetét.
    De nem...eszük semmi...hülye kapitalisták!:D