Ender Wiggin#5
Az Alien nagyon jó film volt, az Aliens még jobb, az Alien 3 szar, az Alien 4 megint jó. Én így számolom. Az AvP-ket nem számolom bele, mert azok nem Alien-filmek, hanem AvP-k, ami egy külön állatfaj, meg sem kellett volna születniük.
Nem pontosan értem, hogy "ezesetben" miért fontos, hogy a Lost-ban mi nem tetszett, de leírom: én is azok közé tartozom, akiket rohadtul nem érdekelt, hogy mi lesz a pocsék színészi teljesítményekkel (na jó, O'Quinn-t, Cusack-et nem szidom, ők tényleg színészek) prezentált irritáló karakterekkel, csak a rejtélyek megoldása érdekelt. A 6. évad már az elejétől irgalmatlanul közömbös, fészkelődős, semmitmondó volt, ahogy közeledett a vég, egyre szaporodtak a gyerekes (nyilván fingjuk sem volt, hogy fejezzék be, a netes fórumok magyarázataiból összeollóztak párat) magyarázatok (kb. így: "lock hazudik" "csak mert" "blablabla"). 6 évet elcseszni erre a szarra (na jó, én az első 4 évadot 2 éve láttam egyben, de így is nézhettem volna mást is, ha már a TV előtt akartam volna rohadni).