• Ender Wiggin #10
    Így írnám mindig, mert ezek halmazok, egy nagy halmaz, az elfogatható, azon belül kisebb halmaz a jó. Így tehát 3 elfogadhatón belül van 2 jó. Így már érted? Általános, 4. vagy 5. osztály. :-D
    Az Alien 3 rendezőit is láttam, lévén megvettem anno a Quadrilogy-t. Csak a lény fogva ejtése és elengedése volt extra jelenet, nem tudom miért tett volna az többet hozzá az amúgy szar sztorihoz, amit lényegében 6 különböző író próbált összehozni, miközben producerek, színészek szálltak ki, és az írók csupán a való világ eme történéseire reagálva egyre nagyobb katyvaszt pattintottak ki a fejükből.
    AD Foster, Michael Biehn (a Hicks tizedest alakító színész) és Cameron teljesen jól megfogalmazta: Newt, Bishop és Hicks kiírása obszcén arcul csapás volt.

A Lost milyen karakterekről szólt? Elképesztően bugyuta, illogikus, hihetetlen reakciójú, irritáló karakterekről. Jól indult, de minden évad milliós nézőszám leépüléssel járt, nyilván nem azért, mert hűde zseniális. Nézd meg a House-t, az még mindig tartja magát, és ugyan így 6 évet élt meg eddig. Mert abban érdekesek a karakterek. A Lost-ot csak a megoldások ígérete tartotta a felszínen.