• Anaid
    #190
    és tessék mondani a vízcsepp lenyomatok egy pár percen belül készített4-5 fénykép közül, csak egyen láthatók? Érdekes, a lerakódások putty maguktól el szoktak tűnni? Ügyes próbálkozás magyarázatra, de nem nyert hangszórót.:)

    ŐŐŐŐ, kösz a bókot, nem tudok mihez kezdeni vele, legfeljebb kicsit zavarba jöttem..:):)

    Ja, látni valóban nem láttam semmit, de az más kérdés, hogy bizsergés szerű érzetet éreztem-e....Nem feltétlen a látszatra kell alapozni, ha évek tltek el az ember életéből, hogy ilyesmiket volt "szerencséje" érezni, hozzászokik. (Nem egyedi dolog, máshol tűzhányókhoz, minusz akárhány fokokhoz alkalmazkodva élnek emberek, az, hogy nem vágok ijedt arcot nemigazán jelenti, hogy semmit nem érzékeltem, ahogy írtad az egészből)
    Inkább az asztalnál lévő az érdkes, az jobban látszik....
    Mellesleg, ha nem az asztal fele nézek, hogy vehettem volnászre, ha meg a közvetlen közelemben van azokon a részeken, ahol látszik, hogy láthattam volna? Nem olyan a szemem mint a csigának és nem is teleszkópos.:)
    Miből vontad le azt a következtetést, hogy rajtam? És ha pár milliméterre a testemtől?
    Régebben írtam, de írom megint, úgy tűnik elfelejtetted, vagy nem is olvastad: szabad szemmel jól látható kb. 5-6 cm-es áttetsző GV annyit "csinált", hogy cirka egy cm-re megközelítve a testem enyhe bizsergő, szűró érzést okozott a bőrömön. Ahogy haladt a testfelülettel párhuzamosan szó szerint belebizsergett a bőröm. Csak ennyi. Tapasztalataim alapján ilyen halványaktól apró bizsergésen kívül nem volt "elvárható" semmilyen extrém hatás...Kapís, szenyor????