• Balumann
    Poénnak tartod a kurucinfo, mint hitelesEBB forrást, ebből és a többi kommentedből egyértelműen lehet tudni, hogy egyrészt ez nem az öneálló véleményed - ami a sok kurucos cikk elolvasása és meggyőződés valóságtartalmukról, hanem vagy az agymosottság, vagy pedig neked is, rokonaidnak is érdeke fűződik, hogy lejáratsd a Jobbikot vagy a Gárdát. Mint említettem, a hazaárulózást pl. én is elítélem, a túlságosan nemzeti gondolkodást is - és ebből kifolyólag én sem értek egyet mindenben a Jobbikkal sem a Gárda 1-2 dolgával, ettől függetlenül rengeteg dologban igazuk van. Kuruc inforól így vélekedni olyan, mintha az SG -t szidnád hogy mennyire hiteltelen, valamelyik gamestaron, mert a játékok topikban időnként Eötvös Tibor jónéhányszor baromságot ír, meg késve, és 1-2 hír is inkább bulvár meg ferdített. Kurucinfon nem nevelkedni kell, hanem olvasni azt is, mert egyrészt megérted miért csinálják, mik a céljaik - és ha ezt megérted, nem fogsz ilyeneket állítani. A kurucinfo szándékosan NEM TORZÍT el híreket, és nem terjeszt valótlant - sőt, sok összeesküvéselméelt ellen is írtak, hogy azok miért valótlanok.
    Lehet nem egyet érteni velük, de ti szimplán olyanokat állítotok, aminek semmi értelme, csak azért találták ki, hogy lejárassák őket. Zsidóznak, cigányoznak, de nem azonak ártanak, nem azoknak próbálnak ártani, akik tisztességesen élnek - legyenek azok akármilyen nemzetiségűek. Kínaiakról pl. nem esett szó sose az oldalon, pedig azok is egyre többen vannak.

A másik, nézd végig az alábbi Benjamin Freedman beszédét. Közel sem említ mindent a zsidók szerepéről, ennél még jóval több szerepük is van, nameg nem csak ennyin múlott, ő mint zsidó nagybefolyásos (ráadásul zsidó!) üzletember aki ott volt a békekötéseken is, ő ezekről tud. Nyilván nem történész, és nem tudhat mindenről, ennél vannak részletesebb leírások is, pl. Drábik János -t érdemes olvasgatni, vagy nemrég a kurucon is publikáltak egy nagyon jót (nem egy szerkesztő, hanem történész).

A holokausztcáfolásról leírtam előbb a helyzetet, olvasd el a revízionisták álláspontját, érveit, és gondolkozz el rajta. Perge Ottó (álnév) és Karsai László történészek (+ akik bekapcsolódtak még) vitáját olvassátok végig, és ha utána is az a véleményetek, akkor megértem. Itt az utsó, a korábbiakkal kezdjétek, lejjebb megtaláljátok az összes linkjét. Érdemes elolvasni mert tanulságos, tényleg. Korrekt vita, úgyhogy olvassátok.