• Balumann
    Flammiussal - aki már valószínűleg nem fog ide benézni - váltottam néhány szót privátban, először megpróbált beazonosítani (összekeverve egy másik konzis "Baluval" akit előbb talált meg vmelyik portálon és hogy feljelentett, mind1 lényegtelen. Miután leírtam neki röviden, hogy én hogy látom a helyzetet az ő szerinte fasiszta náci kurucokról és revízionistákról, illetve Benjamin Freedmantől is említettem, üzente hogy hánynia kell tőlem, még jó hogy nem hallgatta meg azt a "szemetet" és letiltott.

Csak azért írtam le, hogy levonjak ismételten egy konzekvenciát. Azok minősítik hülyéknek, rasszistáknak, iteligenciahiányosnak és hányingerkeltőnek a kurucinfo tartalmával és revízinizmussal inkább egyetértőket, akik meg sem hallgatják az ő álláspontjukat, érveiket. Engem csak azért zavar, hogy így minősítitek az embereket, pláne azért mert úgy érzem, hogy ti is csak azért gondoljátok így, mert egyszerűen nem olvassátok el/hallgatjátok meg őket.
    Pontosabban érdekel meg nem is, nem vagyok politikus, sem történész, de azt fogom választani amit a leg logikusabbnak látok tudásom szerint. És az nem fog meggyőzni, hogy "hú hánynom kell tőled", meg 21 szép napon rájövök, hogy hol rontottam el", meg millió ilyen.

A revizionizmusról volt egy nagyon jó vita, amiben a legelismertebb történész, Karsai László is Ungváry Krisztiánnal együtt mondhatni alulmaradtak, az alapján mindenki eldöntheti ebben a kérdésben. Külön kérésre folytatom a kurucinfo melletti érvelésemet - bár ha már rá sem hajlandóak kattintani azok, akiknek kellene, csak lehülyéznek egyből, akkor eleve nem is értem, hogy hogy akartok egyáltalán vitázni, és miért minket rágalamztok azzal, hogy nem tudunk érvelni?