Szerintem inkább arrafelé megy a játék hogy az árak növekedjenek, nem a nyersanyagok megszerzése a legfőbb cél. Egyre lassabban csökkenő árak a piacon és egyre dráguló élelmiszer árak. A segélyek meg mások zsebében landolnak, hogy ez az arány meg is maradjon. A népírtás sose vetődött fel bennem csak az hogy hogyan lehetlenítsék el a szegény emberek életét.
Az hogy a benzin drágul azt még helyeseleném is, mivel egyáltalán nem az a zamata a levegőnek ami régen volt, ez már nem is levegő, a duna partján se látni a duna szélének a talaját, régen lehetett, ma már egyáltalán nem lehet. Ilyen alapon minek kéne adóznom hogy itt élek a fővárosban, ha vidéken jobbak a körülmények.
Már a tömegközlekedés is drágább, mintha inkább a kocsmában döglenék.
Nagyvárosban meg semmi pénzért nem laknék, inkább lőjenek le, de komolyan, de már azért is adóznom kell hogy elköltözzek innét, hogy éreztessék nincsen szabad döntésekhez jogunk, ha csóri emberek vagyunk, mert a szegénynek segély jár nem élelem meg ingyem áram a melegvizes fürdéshez.
Az ilyen igazságtalanságok tartják fenn a keresletet, hogy én nem költözhetek el ingyért a saját pénzem nélkül, mert teszem azt vidéken nem kell hollibiris árakat fizetnem bkv-ra stb... rengeteg dolog van még ami miatt növelni kell aaa főváros népességét, el lehet képzelni.
Nagyvárosok meg nem érdekelnek és soha nem is fognak, de ha én így gondolom, akkor a nagyvárosok már a kis népeket is leírtják azért ami az embereket a nagyvárosokban tartja, mint olcsó üzemanyag stb. Azt meg nem hiszem el hogy egy évtizedig tart meghódítani egy országot, szóval tuti a válság fenntartása a céljuk ezzel is, mert valamivel több lesz jópár helyen a bevétel.
Csakhogy a birkák nem látják be valamiért, hogy nem ettől fogunk fejlődni.