• Rotcsa
    #15
    Kaint a Defiance-ben a víz sebezte! Emlékszek egy olyan pályára, ahol volt valami telekinézissel megszerezhető tárgy,ami egy sziklán volt és a szikláról folyt a víz. amikor a vízhez ért, azonnal denevér-formát öltött és jöhetett a reload :) Meg már a legelején a katakombákban a legelső pályánk valamelyikén is ugrálni kellett, hogy nehogy vízhez érj. Emlékszek az "ugrasztó" körökre.

    'A csápos isten isteni mivoltát erősen megkérdőjelezi Raziel, amikor kérdez tőle egy olyat, hogy "Megmentettél a Mélységtől, vagy egyszerűen csak _ott_voltál_, amikor felébredtem?" '--->ezért tettem idézőjelbe az Isten-t.

    Történelem:

    A Hylden-Vámpír háború az ettől függetlenül szerintem megvolt.
    Nekem az volt a kusza, hogy először mintha két kardot említettek volna a játékban. Egyet, amelyik csak vért szív, aztán még egyet, amelyik a lelkeket veszi magához. Nem tudom pontosan már, hogy hol volt ez. Ennek ellenére Janus csak egy kardot kovácsolt. Meg az még tisztázatlan szerintem egy kicsit, hogy az a penge, ami ketté tört és aminek a szelleme kiszabadult és összeforrt Raziellel a túlvilágon, az az a penge-e, amivel Kain a Defiance-ben harcol?
    Mert ha igen, akkor értem, hogy miért akarja a Defiance-ben magába szívni Razielt, mivel ebben az esetben a kard vissza akarja szerezni, amit "elveszített", mégpedig a szellemet. Viszont a Blood Omen részekben nem értem.

    Amit nem értettem még, hogy a freskók miért ábrázolták Razielt a Hylden antihősként? A szeme is néha zölden villant, mint a hyldeneknek, ezért a játékosok is ezt hihették. :) Sőt, még Ő maga sem tudta a történetben, ez a bája az egésznek :D