• Tinman #25
    1. Google... eddig egy barlangban laktál?

    2. Rakat steam kedvezmény? Amikor már kézzelfogható verzióban is nulla áron van? Nem, nem nagyon beszélek róla és adhatják ingyen is, akkor is csak egy név az accountodban, pont olyan, mint egy Proper verzió iso-ban a vinyódon, azzal a különbséggel, hogy az egyikre rámondják, hogy illegális, a másikra meg, hogy legális.

    3. "megvettem azt 100 el nem adom a büdös életben,"

    Adódhat úgy az életed, hogy nem ártana viszontlátni abból a sok százezerből valamennyit... steam esetében ez elég felejtős.

    "a te bajod hogy 1x játszható tucatcuccokba ruházol be a steamen"

    Azóta nem vagyok steam-en, amióta a kézzelfogható HL2-ömet nem lehet elindítani!
    0-day vettem a HL-2-öt, 10.000 Ft-ért. Végigjátszottam.
    1 év múlva újra elő akartam venni, de már nem emlékeztem a jelszóra, mert a szaros steam a szokásos könnyebb jelszavaim nem fogadta el, így jó bonyolult "kisbetűnagybetűszám" kombó lett. Az 1 év alatt az email amihez a steam acc volt kötve megszűnt NEM AZ ÉN HIBÁMBÓL! Így hiába kértem jelszó-emlékeztetőt nem mentem vele semmire. Írtam a híres, fúúúúdefaxa steam supportnak, akiknek mellékeltem a játék számláját, mellékeltem a HL2 kódomat és a steam user nevemet és illedelmesen leírtam a kérésem. Ezt vagy 4x tettem meg 1.5 hónap alatt, ugyanis le sem szartak.
    Így alap dolog, hogy nem vásárolok steam-en... de amúgy sem tenném, mert nem fizetek olyasmiért amit nem tehetek fel a polcomra.

    "Lakásdíszre én könyveket használnok azok legalább tényleg meg is érik az árukat nem mint egyes agyonhypeolt szar játékok."

    Lakásdíszre én vázákat és ritka növényeket használok, ha már itt tartunk, de mivel 6 éves korom óta játékos vagyok, ezért van egy nagy sarok a gyűjtői kiadásoknak fenntartva. Természetesen van könyvespolcom is, de nem túl díszes látvány a sorba és élre beállított rengeteg könyv. Ha ez téged kielégít...

    "Ha meg egy gyűjtői kiadást eladsz a profit miatt akkor segghülye vagy nem pedig gamer."

    Remélem lesz az életednek olyan szakasza, amikor olyan súlyos csapások érnek, hogy kénytelen vagy a legféltettebb könyveidtől is megválni, akkor majd dobj egy p.ü.-t hadd segghülyézzelek...