• speed2006
    Ne érts félre, nem rosszindulatu vitát akarok szítani, csak pár dologban más a nézetem. Nem tarton jónak(örűlnék ha nem így lenne) hogy sok helyen csal illegálisan lehet hozzáférni filmekhez, főleg zenéhez. A legális meg irreálisan drága. Jobb lenne ha a törvények és a felhasználok közeledni tudnának egymáshoz. De sajna egyrészről a pénztelenség, másrészről a "kapzsiság" akadályozza. Részemről, ha találok olyasmit ami tetszik, jó, akkor még ingyenes dolgokért is kiadok pénzt. Sokszor "adományoztam" már külömböző programokért, amik amúgy ingyenesek. Jó pár jó program létezik, pl. spybot search and destroy, Opera, akik csak "adományt fogadnak el. De tudom hogy ezekkel sok munka van. És ezt tisztelem is. Filmek és zenék terén is ez a véleményem, csak nem itélem el mint főben járó bűnt a letöltést.
    Az avatart nam a reklám miatt tartom jónak. Hanem éppen azok miatt amiket leírtál. Sosem olvasom el előre a kritikákat. És nem is érdekelnek.
    Az elosztásról csak annyit, hogy tapasztalatból kérdezem. Elég sokáig olyan baráti körben mozogtam otthon.
    Én értem a jogot, amit alkottak. Csak nem tartom jónak.