• G_ArchAngel #10
    "Nem vagyunk tökéletesek" - jelentette ki Steve Jobs
    Ezt eddig is tudtuk. És azt is, hogy sj egy idióta.

    -- Ennek az idiotanak az otletei utan fut az IT vilag...


    A térerő szintjét mutató "pálcikákról" pedig bebizonyosodott, hogy azok már az első, 2007-ben kiadott telefonoknál sem mutatták a megfelelő értéket.
    Direkt hazudott a szoftver.

    -- Sosem tudjuk meg az igazat, mert a szolgaltatasok teljesitmenye is allandoan valtozik, csak laborban lehetne bizonyitani. Amugy meg pont leszarom, hogy hany palcika van, amig mukodik a telefonom.

    vételi probléma a telefonok töredékét érinti csak, és a vásárlóknak is kevesebb, mint két százaléka vitte vissza a készüléket.
    Hazudik!
    -- Hazudsz. Az O allitasat azonnal meg tudjak tamadni, ha legalabb nem tartalmaz nyomokban tenyeket, egy nevtelen kis forumozoet nem.

    A cég ingyenes tokjával az antenna probléma megoldódik
    Ettől még a telefon szar marad.

    -- 0,55%-e, a tobbieknek meg a vilag egyik* legjobb telefonjat van lehetoseguk hasznalni
    (*ismetlem: EGYIK, nem a legjobb, de mindenkepp a legjobbak kozott van. Olyan meg nincs, hogy legjobb mert minden usernek masok az igenyei)


    sztív dzsobsz egy kukára való ember (ezt eddig is tudtuk). Csövelni kéne neki és akkor megtanulná, hogy ilyen viselkedéssel max összeverik azt a kurva nagy képét.

    -- Nem angyal ez teny, de valamit letett az asztalra, aki ezt megkerdejolezi az sulyosan szuklatokoru es epelmejusege megkerdojezheto. En sem szeretem M.Schumachert vagy F.Alonso-t, de mindketto nagyszeru versenyzo - vannak tenyek, amiken nem lehet atlepni, mert szimpatizalunk egy szemellyel.