• item
    #19
    Szerinted én mire írtam a hibrid optikai koax-ot ?? " Az úgynevezett EuroDOCSIS 3.0, ami lehetővé tesz, hogy a már kiépített hibrid optikai-koaxális kábelhálózaton igen nagy sebességeket lehessen elérni. A hibrid rendszer azt jelenti, hogy a csomópontokig terjedő törzshálózat optikai kábel, a csomópontokat az előfizetői végpontokkal összekötő szakasz pedig koaxiális kábel." Kapis ? UPC - A kábeles upc internet előfizetők internetes adatforgalma optikai-koax (hibrid) kábelhálózaton keresztül zajlik. Kimondta hogy én a fiberPower miatt írtam ezt?? Amúgy meg ismerem a channel bonding technikát,nem kell bemutatni. A DSL akkor is elavult,hiába "vergődsz" ahogy te írtad itt. Ha annyira nagy jövő elött állna,a t-nek eszébe sem jutott volna az optikai hálózatot fejleszteni, simán maradtak volna a DSL-nél.

    "nembeszélve arról hogy a kábelhálózat mivel megosztott, valami hülye rábasz egy ügyeskedő szerkezetet a kábelére, azt borul mindenki a környéken mert szétzajongja a kábelt."

    Hát persze ahogy azt te elképzeled!

    Ráadásul most hogy mindenki kábelre vált kezd kijönni a dsl előnye, a dedikált vonal, hogy nem osztozik a felhasználó a többivel a környéken, és nem lassul be ha sokan neteznek a környéken.

    Eddig még nem jelentkezett ez a probléma,pedig nem 2 napja vagyok UPC előfizető, az AORTA elég jól viseli a sok kis torrentmakit,meg az otthonról "szervert" üzemeltető emberkét.