• bippo
    Nem, nem érzem a logikátlanságot. Lehet, hogy ez a modell a nagy magyar valóságban nem működne, azaz nem gazdagodnál meg belőle, de azt se várd el, hogy a két szép szemedért csupán bemondásra valaki előre fizesse, hogy Te megírod azt scriptet (amire eddig nem sok hajlandóságot mutattál amúgysem). Főleg, hogy pár napot mondtál, azt nagyon nem is kellene előre finanszírozni, annyira talán nem állsz az éhhalál szélén.

Justilnak meg nekem sem az a bajom, hogy nem vagy jó véleménnyel a forgatókönyvről. Feltételezem, hogy nem kapna irodalmi Nobel díjat, meg tele van klisékkel, még akár azt is megkockáztatom, hogy szar (nem láttam még, azért a feltételes mód). Nézőként lehet kritizálni a filmet, véleményt mondani róla. De itt az volt a baj, hogy azzal dobálózól, hogy akár Te is jobbat tudnál írni (valakitől elhangzott egy nagymama is). És amikor valaki neked szegezi a kér(d)ést, hogy: 'Lássuk!', vagy legalább valami nyomát (pl. egy novella), hogy van bármi alapja annak, amit állítasz, akkor egyből megy a handabanda.

Ha meg csak felkiáltás jelleggel értetted, hogy 'á, bazmeg ez szar, még én is jobbat írnék', akkor meg tetszettél volna azt válaszolni az első kérdésre, nem pedig magyarázni a dolgokat.