nlght#104
Nem értem, hogy még mindig miért kardoskodsz egy olyan forgatókönyv mellett, amit nem is ismersz te szerencsétlen. Nincs összehasonlítási alapod! Tudom, hogy mindenki magából indul ki, azért kérlek mégse hasonlíts össze magaddal. Képzeld 2. lettem régebben egy megyei tollforgató versenyen. Messze nem én vagyok a legjobb, de volna lövésem, csak 12 éve az infós pályát választottam inkább. Azért nem vagyok elveszve ilyen téren. De nem fogok pár 10 oldalt írni a szép szemedért. Saját forrásból pénzkidobás ilyen projektre költeni. Nálam sokkal tehetségesebb írók szenvednek itthon a fantasy és sci-fi témában a megélhetésért. Arra az esély meg, hogy akár a magyar filmpiacon ( ahol Kern, Koltai, Stohl és Dobó Kata az Atyaúristen ) találjak támogatót és/vagy rendezőt közelít a nullához. Akkor az amerikai piac esélyeiről ne is beszéljünk, ahol a zsidók adják egymásnak a díjakat és minden protekció alapon megy. Már az se biztos, hogy lesz újabb predator film, mert nem hozza annyira az eladási mutatókat. Az amcsiknál is van min. 100 jobb forgatókönyvíró, mint ez a kettő, akik elkövették ezt: Alex és Michael. Már azt sem értem, hogy miért kellett kettő írónak. Két szerencsétlen jobb, mint egy? Szerinted miért ők kapták ezt a projektet? Biztos, hogy van körülmetélt felmenőjük. Még ha egy rajongói oldal dobta volna össze a forgatókönyvet, akkor is háromszor olyan jó lenne a film, mint így... Az egyetlen kisebb fordulat a filmben is egy mellékszereplővel kapcsolatos. Hidd el ennél jobbat nem csak én, hanem egy predator rajongó is, aki elolvasott egy könyvet is jobbat tud kitalálni. Az imdb-n a sztárok miatt és a jó rendezésért kapott ennyit. Ahogy korábban is írtam már Nimród kihozta a maximumot belőle.