• boond
    "előtte is voltak 3d-filmek, hasonlók is, nem hiszem, hogy csak e lenne a kulcs."
    Úgy tudom viszont ez az első 100%-ig digitális, 3d-s film.

"Lucas többet kereset. (1 filmmel) "
    ez nem igaz.
    A III. részből 900-valahány millió dollá bevétele volt, vagy nyeresége nevezzük ahogy tetszik. ÉS mivel a stúdiónak vajmi kevés beleszólása volt, ez az összeg (80)90%-ban kb biztos őt illette meg. És azt is tudjuk hogy a film nem került, csak ennek a töredékébe, szal lehetett nagyon is.

Amugy erdekes modon mindenki meg akarta nezni, annak ellenere hogy sokan mondtak csalodas.

Érdekes mód én kibírtam nélküle is...

"és ha átírták?? akkor mivan.. ha nem találod meg ezt a képet akkor sztem nemsűrűn gondolsz arra h "bakker ez oan mint a Pocahontas" XD"

1. Plágium.
    2. Nem-nem is kerestem a képet, később botlottam bele véletlen, de akkor már rég hallotam erről, ergo nem volt újdonság, meg amúgy se érdekelt ez a marhaság.
    3. minimum egy saját story, írja arról, bánom is én, de nem ugyan azt, csak a jövöbe helyezve...

"meg hány remake film készült már a világban.... "
    Ez más.
    2. annak is ilyen média támogatása volt,(nem hiszem) meg "eredetinek" nevezték??

"lassan a filmipar is olyan lesz mint a zene, mindig hasonlítani fog egy számra, de mégse lesz ugyan az, és szerethető lesz.. de ez csak sztem :)"
    Más kérdés hogy csak hasonlít, vagy 1:1 ugyan az, csak nem animáció, hanem film,és nem a múltban, hanem a jövöben játszódik. DE ugyan az a történet!

"Volt olyan rendszer is, ahol központilag el lett döntve, ki "érdemes" a pénzre meg a kitüntetésekre, ki gyárt "jó" filmeket, és ki a "művész". Látom, nagyon vágytok vissza."
    Az egy teljesen más történet, Egyébként a kapitalizmusnak is több formája van(!)
    A központilag ellett döntve, az pedig nem éppen "optimális" objektív elvek mentén történt...Meg még sorolhatnánk....