Vazze, én meg már nem tudtam, hogy mit kínlódnak egyesek, amikor nálam Operában teljesen jól jelenik meg az SG, mint eddig. De most már tudom.
AgentKis: Nem. Ez ahhoz hasonlít, hogy mikor a userek többsége még a Ctrl+C és Ctrl+V-t sem ismeri, akkor reális esélye van, hogy ezek a fostalicska érintőképernyő-only eszközök elterjedjenek és a billentyűzet+egér kombós eszközök megmaradjanak a szűk geek rétegnek. Sajnos ez van...
Gizike nem lesz lassabb semmivel érintőképernyős eszközön, ráadásul közelebb is áll a technológiai analfabétákhoz (ahogy afrikai törzsben élő bennszülött is sokáig tapogatná a tévét és a monitort). Meg őket az sem zavarja, ha dzsuvás lesz a képernyő.
De például olyan valakinél, mint én, aki kb 30-40 wpm-mel gépel és az egérrel is napi szinten használja a mozdulatparancsokat és max sebességen van kétlem, hogy gyorsabb lenne akár hosszabb használat után is. Arról nem beszélve, hogy ha valaki a monitor 10 centis közelébe nyúl vagy úgy fogja meg a telefont, hogy ráteszi az ujját a kamerára annak legszívesebben eltörném a kezét.
passatgt: Ismét egy ellenpélda, hogy nem Steve bácsi találta fel a spanyol viaszt. Ilyen már az Opera 7.5 óta van.