• zserrbo
    Slickboy-al egyet értek. Én a laptopokra vagyok mérges, hogy forrófejűek. Pc-n meg igen is válogatni jó. Úgy tartják 60 fok még üzemi hőmérsékletnek számít egy processzornál. Na most a laptopomban ha játszom akár 80 fok is lehet, havernak is. Neki is kb ugyanolyan konfigurációjú laptopja van, csak újabb típus fél évvel és jobb proci. A hűtés ott is szar. Pc-n ha okosan tervez az ember és jó (nem feltétlen drága) házat vesz vagy épít magának akkor a melegedéssel nincsen gond. Gondoljunk bele nekünk mi a jobb a 35 fokos meleg a napon vagy a hűvös szoba? A gépnek is lelke van szokták mondani :) Szerintem is igaz, ha nem sütjük agyon az alkatrészeket tovább élnek.

A gyártók meg bekaphatják és nem csak az elektronikai cégek, legtöbb arra játszik bírja ki a gariig ha ki bírja aztán meg hoppá lehet venni újat. Ez van cipőnél, billentyűzetnél mindennél. Apropó mesélte nekünk az egyetemen egy ott dolgozó karbantartó régen nem ilyenek voltak a billentyűzetek. Megvettél egyet és 15 évig nem kellett új. Jah hoyg a kedves júzer nem vesz évente újat? Áá ez tarthatatlan, gyártsunk gagyit, ami jól néz ki és eladható. Mik vannak és bevállt, kihalt a jó maradt a szar.