sathinel#139
Ez lehet Én xp-n, ubuntun, sabayon, suse, win7 alatt használtam kb 5-6 gép alatt minimum. De máshová is telepítettem mert gépeket adtam el amiket én raktam össze telepítve. Az első hogyha minden alap dolog fenn volt hogy böngészőn megnézem a kedvenc honlapokat amin flash, java, stb fut. És ha nem fut akkor nem tudom leszállítani mert nem működik.
Linux alatt volt hogy szoptam de átlag mert nem vagyok linux guru. A netet használtam telepítésnél, és olvasgattam hogy kell csinálni. Egy pár install, és buherálás után kb fél év gyakorlás magamtól nem suliban azt eredményezte hogy elég rendesen ment. Csak hát játszok amihez nem szeretek buherálni a rendszerben.
Elhiszem hogy gond van mert láttam haveromnál de ők sem a hivatalos oldalakat használják, hanem mindenféle software gyülytőhelyeket mert azt szokták meg. Sokan meg tört rendszerekkel nyomják, és így érthető. Apple termékeket csak párat adtam el de nem jöttek be. Kicsit linux, win után nem jött be. Én összekötögetem a gépeket telefonnal, egymással, stb és linux, win elég jól megy egymással.
Szerintem software gond van nem hardware. Linux alatt is eleinte nem tom mit csináltam rosszul volt hogy 2-3 reinstall után már ment. De az új ubuntuk alatt ati, nvidi kártyákkal ment nem volt sok gondom. Sabayon, suse sem volt gáz. De Sabayon alatt többet kelett használnom a hivatalos chat forumot és kérdeznem mit hogy kell felrakni.