sathinel#115
Ja azon én is csak borulok mikor flash megeszi a gépem szöveggel jönnek. Közben 6 napja megy a win7 egy acer aspire 7715 laptopon, és chrome alatt most 24 oldal van nyitva chrome-ban, 27 oldal FF alatt, és ha operát megynitom néha ott még van kb 15-17 oldal nyitva. Chrome, FF szinte mindíg be van kapcsolva. És filmeket, mindent nézegetek alatta. Ha volt gondom akkor is csak böngésző ujraindít és ment megint. A gépemnek eddig nem okozott igazán gondot a Flash.
Lehet hogy akik itt pampognak azoknál xp-van vagy XT-n netán már 286-os gépen nyomják, vagy überlámák hogy feltettek valami szart ami miatt nem megy de számomra kicsit érthetetlen. Ez a laptop nem egy erőgép.
Most akarok venni egy x6 -os amd vagy intel pc-t brutál teljesítménnyel.
Arra tud valaki válaszolni hogy magyarított FF ugyanaz a verzió mint az angol? mert havernál láttam fagyást, és folyamatosan kilépett, én meg néztem rá hogy mi a szart csinált. Elindítottam én is úgy hogy nyitva volt melette vagy 40-50 oldal, és nállam ment símán. Nem értem Kb ez olyan mint a sámánizmus? Van akinek megy van akinek nem? Mitől függ ez? Hit kérdése?:D