• Ravkin
    #77
    Már nem azért B0nFire, de tényleg úgy fikázod a win 8 at mintha már megjelent volna, ha a cikk neked 0 információtartalommal bír akkor talán nem kellene ennyit rágódnod rajta és most tőled idézek :



    Bullshit! A bootidő radikális lefaragása parasztvakítás. Eddig is ránkfért volna, eddig miért nem csinálták rövidebbre? Csak azért, hogy majd megvegyük a Win8-at másfél- két évvel a Win7 piacra dobása után? Nekem ez a gyors tempó ismét buktaszagú. A Win8 majd Vista 2.0 lesz, már ami az eladási várakozásokat illeti. Egyébként ha a Win7 olyan kiforrott, mire fel ez a nagy sietség, hogy ilyen hamar ki kell jönni a 8-assal? Most minden szoftvergyártó úgy fejleszt, mintha nyakunkon lenne a világvége.



    Már ne haragudj hogy ezt mondom, de ha nincs itt az az ütődött hugyagyú hottod/arrikistor/vantulok, akkor bejön egy másik hülye és nyűszít hogy neki aztán végképp nincs szüksége az átskinezett viszta 8.0 ára ??? Úgy értem nőljünk már ki ebből és fogjuk fel, ha szoftverek terén nincs fejlődés akkor az a szoftver halott, mivel a hardverek fejlődnek és a szoftvernek is lépést kell tartanai. Az meg hogy éppen neked nincs szükséged a windows 7 re, nemtetszett, vagy át akarod ugrani maradjon a te egyéni szoc problémád ne fárassz itt bennünket. Én jelenleg a windows 7 et használom új gépen és semmi pénzért nem váltanák vissza a windows xp-re, persze akinek gyengébb gépe van az xpt használ, de idővel ők is váltanak majd és vagy windows 7 et vagy akár a 8 ast fogják majd használni. A lényeg az hogy senki sem fogja a windows xp-t örökre használni, vagy a régi gépénél maradni, így akár rossz lesz vagy jó a win 8 a haladás szinte elkerülhetelen, és ha meg is botlanak majd, azt a következő verzióban orvoslni lehet. A bootidőt én is másodlagos kérdésnek tartom, de ugyanígy a böngésző reakcióidejét is, ezért használok többek közt ie8 at, azonban manapság a bootidő baromság tényleg divat lett. Szerintem várjuk csak meg a 2012 es megjelenést és akkor döntsük már el hogy mi bukta szagú és mi ne, ne részinformációk alapján. Szerintem 2012 még elég messze van.