• Kheller
    #58
    "Elvileg a Vista piacra dobása előtt is tudták, mit csinálnak, akkor sem dilettánsokkal dolgoztak, mégis buktak vele. "

    buktak? Mit buktak vele? Sokan mondták, hogy a vista sikertelensége miatt a linux el fogja söpörni őket. Erre mit történt? Semmi. Új gépekkel eladtak néhány százmillió vistát, a többiek maradtak xp-nél és kivárták a win7-et.

    "mert én, az MS-sel ellentétben még egy dobozos árától is összeroppannék, és nem feltétlen akarom másfél év múlva megvenni az újat"

    azzal kezdtem az egészet, hogy a magyarországi otthni user helyzetéből induljunk ki, mert köze nincs a világviszonylathoz.

    " Én meg az irodákban a mai napig nem nagyon találkoztam még a 2007-es office-szal sem, nem annyira anyagi, mint kényelmi megfontolásból."

    A cégeknél ahol dolgozok több mint 600 db van és még 500 van régebbi, amit akkor migrálunk amikor kifutnak a gépek. Az új gépek már csak office 2007-el jönnek (az angolok már 2010-el)
    De nincs ezen mit vitatkozni, hogy ki mennyi office 2007-et látott már életében, nézd meg az office üzletág eredményeit az elmúlt években.

    "kivéve, ha azért kell a Wint újrarakni, mert mondjuk két program összeveszett egymással, vagy benyalt egy vírust, és bolondórát játszik, mert akkor xart sem ér az efféle reset."

    Nocsak te már tudod pontosan mit fog resetelni? 1 órája még a pletykált funckió létezéséről se tudtál :)

    "Nem tudta visszaállítani a működőképes állapotot, de amúgy jól elvolt, mert 15-20 Gigákat lefoglalt az egyik meghajtóról – potyára. "

    Szerintem jelezd a hibát valahol mert gépek százmillióin működik. Vagy nem jól csinálsz valamit, vagy nem tudod, hogy kell visszaállitani. Én géplopás után egy ugyanolyan gépen a semmiből állitottam vissza a win7 saját mentését és hibátlanul üzemel azóta is.

    "Én már az Actronis True Image-t is kipróbáltam, meg ezeket a Ghost programokat, és egyik sem volt képes működőképes rendszert varázsolni"

    Akkor egészen biztos, hogy valamit nagyon nem jól csinálsz. Nem gondolhatod komolyan, hogy ekkora cégek biztonsági termékei nem működnek...

    " elég, ha hiányzik, vagy sérült egy dll fájl, máris nem működik. "

    Nem érted. Ha egy user programod megőrül, akkor telepitsd újra a user programot. A win reset nem erre van. Hanem arra, ha maga a win sérül meg, azt javitja ki a telepités utáni állapotba és a user programjaidat nem kell újratelepitened.