Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
OFF a hsz feléig.
Valóban nem Falcon topic, de mint rep.szim kedvelők gondolom elnézik az emberek ha néha szó esik másról is. Főleg azért mert jelenleg 2 vezető modern repszim van. A DCS/FC vonal és a BMS amit sokan alul értékelnek.
Ha ex-Bonomi is azt mondja, hogy jó a BMS miközben tolja a DCS-t is akkor miért nem hisztek neki?
Pedig igen, magában a szimulátorban pont ez volt az amiért csalódtam. Illetve az nem is jó szó rá, hogy csalódtam, hanem ráuntam (a csalódást az FC3 hozta).
Nincs semmilyen műveletsor amit a kabinban végre kellene hajtani.
Az alábbiak 1-1 bill kombóval elintézhetőek:
-elektromos rendszer be
-hajtóművek be
-TV, mercury vagy phantasm. be
(e rendszerek kezelése sem őrdöngőség. Kurzor / fej mozgat, kép nagyít / kicsinyít, fej fixálása, targetbox beállít, befogás)
-flaps
-futó
Ramp startnál tudom kicsit meg lehet spékelni ezt az egészet azzal hogy fakultatívan követsz egy minimális indítási procedúrát (jobb hajtómű indít, 30%, bal hajtómű indít... stb. ) de nem szükséges.
A BMS-ben még a scramble hajtóműindításhoz is több műveletsor szükséges (gondolom a DCS A-10C-ben is) és itt még nem merült ki a fülkében való szöszmötölés. Tudom, hogy az FC-ben lévő öreg orosz technikánál nincs túl sok bonyolult rendszer amivel el lehet szöszmötölni, de akkor se egyszerűsítsék már le egy majdhogynem szimpla start gombbal az egészet.
De nem akartam vitaindító lenni, elnézést ha annak tűnök, be is fejeztem. Egyik program se tökéletes, előnyeik és hátrányaik ütik egymást.
Csak annyit szeretnék mondani, hogy aki érzi magában az erőt az próbálja ki a BMS-t is. A progi dokumentumai közül a dash1 manuált olvassa el az érdeklődő, az nem beszél félre a szimulátorba leszimulált rendszereiről.
ON
Visszakanyarodva akkor a topic témájára:
A falconból visszacsöppenve a DCS World-be; hogyan tudtok Szu-25T-ben megtalálni egy menetoszlopot mely mozgásban (nem mindig az utakon közlekednek) van? Egyetlen használható rendszere a mercury.
Az addig világos, hogy annyi infó minimum kell, hogy egy killbox-ot lehessen a feltételezett terület köré vonni és abban kellene a mercury-val felderíteni. De ha én olyan magasságon tartózkodok ahol védve vagyok az alacsony légvédelmi rendszerektől akkor semmit sem látok belőlük a kijelzőn, olyan aprók.
Vagy eleve én közelítem meg hibásan a dolgot és olyan feladatokra vállalkozok a Szu-25T-vel amire nem alkalmas?