Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
 • Papa01 #889
  Köszi Leon a javítást! :)

  @mcsaba:

  Végezd el a célmegjelölést, és akkor eltűnik. Nekem is szokta csinálni, de ettől függetlenül használható.
  A másik megoldás, hogy előbb elvégzed a célmegjelölést, és utána állítod be a fegyverjellemzőket. (Így elég kapkodóssá tud válni a támadás.. :) ) Becsapódás után viszont újra van CCRP invalid hibaüzi. De ha új célpontot jelölsz meg, újra tudsz oldani.
  Szerintem, azért kapunk hibaüzenetet, mert nincs megadott oldási pont, amihez képest számolna, az oldási mód viszont CCRP. (Lehet, mondjuk ez csacsiság.) Szóval nekem még nem teljesen ok. :)
  Ja és én az act prot-sem nyomok, mert el dob minden beállítást. (Ezt sem értem miért.)