Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Molnibalage
    Nem, Win7-et.

A többi részer nem tudok véleményt mondani, mert igazán masszív küldetést ki sem próbáltam.

A-10 vagy Szu-25-tel quick missionben az FPS radar miatt azt mondtam, hogy szórakozzon mással. Attól függőenm, hogy hova néztek az FPS 60-ról esik 30-ra mikor az arra levő egyésgek 20-25 km-re voltak...

Az időjárás a szokásos, mint minden szimben. Tisza időben vagy kevés felhővel hasít. Belöksz rossz időjárást és pápá FPS...

Egy qick missionban nem hozta azt az FPS-t, amit elvártam volna.