Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
blackshark #5156 Elegem van már a sok bugból...
Nem tudom, hogy szarnak-e rá vagy csak nem tudják megcsinálni, de már nagyon idegesít a dolog. Az összes bug közül ez a legrosszabb, mivel a játék teljes élvezete odavész.
A problémám a következő: ha a térképen bárhol lezuhan egy repülni képes jármű és én pont arra nézek bármekkora távolságból, még akkor is, ha az egész füsteffekt két darab pixel, akkor leugrik az FPS-em a lehető legalacsonyabbra. Nem tudom, hogy ki találkozott-e már ezzel a problémával, de eddig úgy tűnik, hogy egyedi (legalábbis ilyen mértékben). Amikor tele van a terület ilyenfajta égő tüzekkel teljesen játszhatatlan az egész.
Egy kis bizonyíték:
[img]http://kephost.hu/image-582A_516C666C.jpg[/img][/url]]Füst bug
ATI és AMD gépem van. Lehet, hogy ez okozza a problémát nem tudom. (PH II x3 720 OC 3.52 GHZ, HD 5750 1GB OC)
Remélem mihamarabb kijavítják. :(
Üdv: Kenny