Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Molnibalage
    #3481
    Én nem is szidtam a képességeit addig, amig meg nem láttam a rakéták modellezését. Még a modellezés szó is sértő volt rá. Sok téren hülyére veri a DCS/FC a Falcont, ezen nincs mit szépíteni. Mikor köjött a CA, akkor füttyentetem, hogy na végre. Nem dinamikus hadjárat, de végre valami.

    Pontosan azért vettem meg az A-10C-t, mert egyszer eljön majd az idő. A gond az, hogy anno ezért vettem meg az Ka-50-et is. Meddig játszuk még ez tisztelt ED..? Az A-10 lehet részletesen modellezet, de nagyon egyfeladatú a gép nekem. Jó lenne már egy valódi vadászbomázó az FC vonalba is. LGB, SEAD, HOBS/JHMCS modellezés, stb. A DCS elvileg már bír GPS bomba modellel is.

    A Falconban inkább a kontraszt az, ami zavaró. Vannak olyan rempodellek benne, amik mai szemmel sem olyan csúnyák, viszint a táj és az objektumok nagy része tényleg katasztrofális. Viszont el lehet azon gondolkozni, hogy a 100k poligonos 2048-as skines A-10C kell vagy olyan modellezés, ami legalább basic szinten mondellezik a légiharc rakétál ALAP jellemzőit. Jelenleg gyakorlatilag NINCS fizikája a rakétáknak. Semmiféle erőt nem számolnak amennyire láttam a leíró DB-t. Most készültek és készülnek 35k-s repcsi modellek.

    http://www.benchmarksims.org/forum/showthread.php?12132-WIP-B-52H-Stratofortress/page4&highlight=b-52+wip

    A wing flex is modelelzve van! Viszont a 35k-s hi res skines gépet ott a 10 éves skin nélküli lowpoly rack. Uh...

    A DCS grafikailag egyenszilárd, a Falcon nem. Viszont a Falconért nem szurkolsz le egy vasat sem és nyílt.