Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Caterpillar
    Szorri, de fogalmam sincs, hogy ezzel a mondattal mit akarsz mondani. Nyilván ha bajban vagy, akkor téped a botot, az FLCS meg majd letilt ha eljut G limitig. Ha az is kevés, akkor húzod a paddle switch-et és az engedi a 9G fölé is (ha van rá egyáltalán tartalék sebesség jobban beszűkíteni a fordulót).

Pont ezt szerettem volna, csak késő volt már...

Nem egészen.

No a paddle switch ilyen funkciójáról nem tudtam, de akkor az is csak pont úgy működik mint a Horneten...

A 16-osban ez biztosan nincs így.

Biztos-biztos? Több ilyen doksit is olvastam és mindenhol azt írták, hogy a jobb-bal csűrő irányú mozdulat aszimmetrikus erőt igényel, aztán az már lehet csak teszteken volt így.

Egyébként a doksik többsége ugyan megadja a maximális terheléshez tartozó erőt, a többség általában pl orsózásnál, szögsebesség / lb-ben adja meg az értékeket, azon sem lepődnék meg ha nem lineáris lenne, de ennyire nem ástam bele magam.

Mindenesetre DCS Viper pár óra után nagyon tetszik, eszement reszponzív és gyors gép, viszont a Warthog 10 centis extensionnel miatt az AAR egy agyrém, vért izzadtam és még mindig nem megy pedig repültem a tanker mögött vagy fél órát. Egyszerűen nem lehet elég finom mozdulatokkal vezetni a középállás körül, lehet hogy játszani kell kicsit a curve-el és akkor jó lesz...