Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
 • Molnibalage
  #3215
  F-15E-t meg csak oda küldenek ahol már biztosított a légifölény, amit kivívtak a 15C-k, ill. a 16-osak, 18-asok, 22-esek :D

  Nem. Az Sivatagi Viharban nem ez történt. Az elejétől fogva repültek, ahogy az AF alatt is tudtommal.

  A kisebb gép légellenállása valóban kisebb. Csak a bibi az, hogy az F-16 nyápic. Azt könnyű vadászgépnek tervezték, ahhoz méretezék. Az erősebb hajtóművek éppen csak fel tudták tornázni a folyamatos tömegnövekedéssel a C-k teljesítményét az 'A' szintjére. Ma néz meg, hogy miket aggatnak rá egy Sólyomra. A gép légellenállása és homlokfelülete relatív értelemben sokkal jobban nő egy F-15-höz képest.

  A t/w arány meg így leírva minden, csak nem igaz. Milyen fegyverterheléssel? Mennyi tüzelőanyaggal? Ezzel mekkora hatósugár párosul? Milyen sebességen és mekkora magasságon...?