Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
 • k53ta
  #31792
  Orosz gépek fejlesztése is kellene, de gyanítom nincs elegendő információjuk a korrekt modellezéshez. De hálás leszek, ha tévedek. A Razbam Mig-23 is ki tudja mikor realizálódik, de most már tényleg kellene egy Mig-29sm, vagy egy fullra kidolgozott Szu-27 mellé a Szu-30 változat csapásmérő képességgel, de a típus rendszereiről és képességeiről nem hiszem, hogy tudnak elegendő információt szerezni.
  A másik oldalon az F-15c-t is ideje lenne modernebb alapokra ültetni.
  A Mig-21 és Viggen mellé egy F-104 is kellene és hozzá egy EU hadszíntér pld a Balti tenger környéke.
  A csapásmérő gépekbe meg már bele sem kezdek.

  És igen, Jobb lett volna, ha húztak volna egy irányt a fejlesztésekben, hogy pld csak olyan technika kerülhet a DCS környezetbe ami rendszeresítve volt 1980 és 1995 között. Persze ez csak egy példa, de mint tudjuk ED-nél nincs következetesség.