Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom #31779
    Tegnap este csináltam egy quick tesztet
    Ez a kép a lenti videóból van kimentve, 4K-s lejátszásnál szimpla screenshot.
    Ez a kép meg úgy készült, hogy Odyssey párnájához odatoltam a Nokia5-ös telefonom hátsó kameráját, és szemre addig mozgattam, amíg a legélesebbnek tűnt, és csináltam pár képet (ahogy nézem inkább a kép tetején sikerült jobban). Nekem nincs spéci állványom, meg profi fényképezőm, mittudomén milyen optikával, fél kézben fogtam a sisakot, másikban a telót, és még így is jobb minőségű képet csináltam, mint amit ez a pancser a videóba tett. Amikor fejeden van, és rendesen be van állítva, akkor még élesebb.

    Az Oculus CV1-ben volt 2.5M pixel, az S-ben lesz 3,6M pixel, az Odyssey Plus-ban van 4,6M pixel (Vive Pro detto). És erre kihoz egy ilyen videót, hogy az Oculus S ver mindent...?