Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • overG
    "és azért mert én aktív voltam és hajszoltam az embereket ezért lettem ekézve."
    Ez azért nagyon PC megfogalmazás így. Az egész hunaf tagságot elküldted a picsába, mert neked volt időd napi 8 órát repkedni, másnak meg nem. De ezt már átbeszéltük párszor, minek mi volt az oka.

Ez 2 évbe telt, 2 éven át odáig tudtál eljutni hogy egy embert érdekelte a légiharc, azokra az időkre emlékszel e amikor szavazás volt és 140 emberből 2 hét alatt megszólalt kb 10 és annak a 10 nek a felének mindegy volt. Passzivitás volt, az a baj senkire nem mutogathatsz pedig régen más leírta hogy volt gond a felvétellel. Annyit megjegyzek szerintem nem sértő, hogy egy 100 tagú WOT os klánban aki nem jár ts re meg szakaszozik meg heti egyszer nem jelnik meg azt kirakják a klánból. Hunafba ilyen nem volt, aki 2 éven át passzív volt, joystikjához se értett akkor elképzelhetted mihez máshoz konyított, több szava volt bent mert mindenkinek az volt a fegyvere velem szemben hogy bunkó vagyok.

Lentebb írtam egy csomó példát mennyi dologba lett belekezdve és azok akik anno ezt csinálták már rég kikoptak, azért tért jó irányba az egész mert lecserélődtek az emberek, olyanok jöttek akik maguktól repülnek, van céljuk nem ülnek és okoskodnak.

"A Hunaf nem virtuális repülőszázad. Sosem volt, és amikor valaki azzá próbálta tenni (ki akarta rúgatni a tagokat aki nem repül X órát egy héten), nagyon gyorsan meg lett győzve, hogy ne gondolkozzon ilyen hülyeségeken. Hunaf arra jó, hogy ha vannak hasonló érdeklődésűek, akikkel azonos a stílusotok, a szabadidőtök és a repült gépek is, akkor együtt tudtok repülni. Neked nehéz volt géppárt találni akármilyen okból, és ezért a tagságot hibáztattad. Ebből lett az adminoknak elege."

Igen ez az amin 2 évet minimum gondolkodnom kellett, és felfogjam, azt a sok dolgot elkövessem hogy lássam hibás dolgokat csináltam, mindezek után pl amennyi energiát fektettem ezekbe a dolgokba amik hibák voltak, ezek nélkül mivel látom mit hibáztam sokkal egyszerűbben
    és helyesen látom a dolgokat. És szerintem ennek a sok hibának betudható volt a kommunikáció hiánya hogy alig ismertél onnan embereket mert még beszélgetni is alig tudtál élőben TS en max 15 emberrel.

Anno én sokat okoskodtam amiből megtanultam hallgatni. Évek teltek el és legalább az utolsó 1 évben egy csúnya szót nem halhattatok tőlem. 1 Hónapja kb lebanoltatok Discordról akkor se becsméreltem senkit, előtte is volt egy eset megint banolás. Annyit akartam hogy HUNterrel beszéljek és lehessek ott Discordon, Egy rossz szót nem szóltam hozzá, ezzel nem tudok mit csinálni ha beszélni szerettem volna vele 10 percet normálisan akkor kinyomja a mikrofont. Ottlétem alatt senkit nem bántottam vagy vontam kérdőre mennyit repül az utóbbi időben amíg Discordon voltam. Egy jogos kirohanásom volt az is azért mert 1,5 évig hitegettek privátba hogy próbálkozz mert max 1 év múlva visszaleszek véve és bízz bennem sikerülni fog, ezért szóltam le valakit mert senkinek se esne jól 1,5 évig húznák át a palánkon, és egy bocs vagy ne hari se sikerült érte kapnom.

Abszolút nem vagyok balhés csak én ezeket a dolgokat nem értettem, elkellett követnem egy csomó hibát hogy lássam hogy kéne csináljam a dolgaim. Sőt mivel már jól megy a Hunafnak és van egy csomó event ne nézd már ki belőlem meg más se hogy ez az életcélom hogy egész életemben csak romboljak. Nektek kéne nyitni felém egy Discordos beszélgetéssel ami kb 10 perc, facebookot rühellem oda nem is megyek többet ott eleve nem lennék csak Discordon mert azt erre találták ki. Arról se én tehetek hogy pofozózsák lettem és ha bármi probléma van én vagyok szinonimája, de még is egy közösséget építetek nem kellene még is elhinni hogy nem mindenkinek megy elsőre az amit szeretne?

Már nem hiszitek el hogy tanultam a leckéből és hülye voltam, egyszerűbb becsukni az ajtót.