Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
overG #30666 Amikor én hunafba beléptem már túllendültem a felszálláson a leszálláson, valamint 3 - 4 évet akkor már repültem minimum úgy hogy csak CAP eltem éveken át.
Elértem a határom ahol már az volt hogy másokat néztem mit csinálnak, azt kombináltam az agresszivitásommal hogy 1v1 ben hogy nyomjam el az ellenfelet.
Minap töröltem egy 1,5 órás Su 27 ligiharc pszihológiája videót és hagytam abba a videózást végleg, alig nézik, meg nem kuncsorgok sehol hogy katt már rá.
1,5 órát beszéltem az egész hozzállásról, hogyan gondolkozz az ellenfél szemszögéből, ha kilősz egy rakétát mit fog csinálni az ellenfél, mit kell fenttartani
hogy ellegyen folyamatosan nyomva az ellenfél, ne tudjon veled foglalkozni. Rengeteg taktikát, alacsony, közép és nagy magasságú taktikákról beszéltem.
A radarról milyen magasságon mennyire effektív, ha adott magasságon vagy milyen előnyökkel jár, radar és rakéta szempontjából is.
Lelövettem magam és mutattam meg azt hogy mi az ami miatt lelőttek, aztán elkezdtem felépíteni azt hogy ha felszállsz minden egyes mozzanatot min 5 percben
bemutatva minek így és miért. Valamint az hogy mit kell felépítened hogy fölényben legyél valakivel szemben. Ez úgy kb 1 órában, meg még fél óra a manőverezésről,
és több támadási taktikát csak Su 27 el.
Ehhez értek és ezzel akartam ben foglalkozni, egy embert érdekelt azt konyec fogd fel. Ha találkoztál valakivel az max játszott 3 éve.
Volt akinek magyaráznom kellett 30 percben miért tegyen curvature t a joystikjába, alapokkal foglalkoztam, volt hogy 20 évet repült pilótával repültem,
kikapcsoltam nála a külső nézetet és ripityára törte magát a gépével. Volt aki felszálláson kívül sokat nem tudott, ha lszálltunk mert elkezdtünk kötelékezni,
fejemre rakta a gépet leszállás közben. Volt aki folyamatosan kritizált utána rá 2 évre kérdezi meg hogy amúgy hogy kell beállítani a nevem játékban?
Meg segítsünk már beállítani a joystickját mert játszani szeretne, és azért mert én aktív voltam és hajszoltam az embereket ezért lettem ekézve.
Elvolt tervezve egy repülés, lemondta aki szervezte egy szót se szólj érte. Olyanok csináltam missiot akik egy kishatótávolságú Mig 29 et beraktak 300km
első waypontra hogy azzal mennyél el olda és támadj meg egy területet ahol ellenséges vadászok vannak légvédelemmel. Nem tudta mire való a Mig 29, szóltam neki
esértődött mert nem ért hozzá nem tetszett neki. Volt másik gyakorló event, az AWACS belett küldve középre egy patriot közeli hatósugarába és belett téve egy csomó
F15 kék oldalar, pirosra meg su 27 mig 29 meg mig 21. Szerencsétlen Mig 21 pilótának aki ez miatt lépett ki mert akármit próbál csinálni csak akadályba ütközik
és könyörögni kellett mindenért nem bírta már. Én is ezekre untam rá, részben használ mert akik most játszanak nem érintkezek velük, ők végre eltudnak játszogatni mert nem
hajszolja őket senki meg nem mutat semmilyen irányt. A régiek kikoptak legalább 6 ember aki a régiek közül egyszer se látható egy streambe se, se szerveren nem látod ha nézed
ki játszik. Azok akik annookoskodtak meg középszintig nem jutottak el légiharc kupán és ezzel az egésszel semmit nem tudtam kezdeni, és mert éveken át egy dolgot gyakoroltam
meg repültem értettem valamihez az sokszor akadályba ütközött mert más nem gyakorolt annyit és a többség meg kb 80 ember meg se szólalt bármi volt a csoportban.
Emiatt voltam fekete bárány, meg segítettek hogy ne nyüzsögjek annyit fogjam fel meg most is tökre érdeklődve olvastam mit látok máshogy mint a többség.
11 éve nem unom mert még van ami itt tart és élvezem is, csak én akkor ezt az egészet nem bírtam felfogni meg pár ember is, ők is ilyenek lehettek.
1 esre válasz: ez az amit nem értettem miért nem jön senki repülni, senki nem volt nyaggatva, csak sokan szégyelték hogy kezdők, nincs létszám nincs mit csinálni, és nem TOP GUN t
akartam oktatni meg más se csak repüljönk mert sokan azért vannak itt meg nem csak harcolni lehet hanem élvezni a repülést a kedvenc gépeddel.
2 esre válasz: én pont ezt akartam megtanítani aki fogékony volt rá, 1 embert érdekelt csak...
"A másik a probléma. Az online PvP FPS shooterek és DOTA szerű izék meccsei rövidek, napi 30-60 perc játékkal is tolhatóak. Egy repszim nem ilyen."
Végtelen időd van, felszállsz lelőnek mész respawnolni pont ettől szeretem a 104 es szervert, nincs külső nézet se F5 ös nézet csak skill, halj meg 1000x hogy ráérezz mit csinálsz rosszul.
És bármit kipróbálhatsz a lehetőség végtelen és annyit játszol amennyi időd van.
" Próbáld összehangolni, hogy mikor fog X ember Y idősávban Z ideig ráérni. Mission impossible. Ezért is fontos a dinamikus hadjárat, mert single-en is megkaphatod a masszív hadjárat n+1 érzését, ami MP-ben csak fokozódik."
Ha hús vér pilóta és játékos mindenki akkor nem kell semmilyen missiot csinálgatnod csak légvédelmet leraknod, kitenni az AWACS t. Helikopter, csapásmérő, vadászgép, már tank is van, te döntesz melyiket csinálod.
Fedezheted a CAS re induló társaidat, hozzáverődhetsz egy kötelékhez akik CAP re mennek, vagy akár egymagad hogy még több kihívás legyen mész túlerő ellen vadászni.
Tegnap pl helikopterekkel trollkodtam meg harriert szivattam alacsony magasságon 80 m en mert a légvédelem nem bírt követni rakétákkal, AWACS mutatta a célt és amint valamelyik felszállt mentem rá mert nem nagyon
bírtak visszalőni, egy felszállással 4 killt lőttem, meg még mentem másik kettő felszállást akkor durván elkenték a szám mert átültek F18 ba spamraamelni.
Szóval nem lenne ez olyan rossz csak nincs rá igény!