Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
overG #30646 Az összehasonlítás lényege nem jött át, nem azt hasonlítottam össze hogy a WOT arcade és a DCS miért nem, hanem azt hogy igenis az egyik népszerű és így fellehetne a DCS t is futtatni hogy több ember játssza és több ember fizessen érte, ezáltal olyan dolgokra is tudjon költeni az ED ami akár egy egyszerű kívánság szintjén van a DCS ben. És ha nálad nem is de nekem 4 munkatársam is WOT ozik és tudunk a játékról beszélni. Nézd meg a magyar Wotos közösséget itt a honlapja, milyen napi szintű viták, oktatások, elemzések vannak. https://www.wotinfo.hu/
Amit lentebb írtam azt úgy fogalmaztam meg hogy heti szinten játszok szervereken többször, olvasom az ED fórumot, nem csak azon a szinten hogy havi egyszer reppenek egyet valami average AI ellen, meg olvasgatom a heti híreket. Olvasom az ED fórumot mikről mennek a viták, miket szeretnének az emberek, pl kívánságlista és kapásból 10 - 15 olyan gépet felsorol egyetlen egy ember amiből jó ha 3 benne van a játékban. Ilyen oldalról közelítettem meg az egészet és tettem hozzá azt hogy más irányból más máshogyan látja ugyan azt a játékot és ha olvastad említettem az elitizmust is amivel példát hoztam mennyire ölik meg a játékot multiban, kb olyan szintű utálkozó posztokat olvastam ED fórumon mintha faji kérdés lenne hogy csak fehérek játsszák a játékot.
104 es szerveren évek óta van banolás és most is óránként 2x minimum valaki TK zik és kapja a kicket, ha nagyon kezdő lebanolják, ettől nívós szerver.
És de lehetne 400 fős szerver, lehet hova előrenézni nem csak hátra, az a 400 fő nem AI lenne hanem hús vér pilóta, szembejöhetne egy 10+ éve repülő 51 Bisonos pilóta Su 27 ben aki nullába lő és addig szívat míg ki nem lépsz az idegtől, és szembejöhet egy pár éve repkedő is aki miatt meg te élvezed hogy van sikerélményed. Egyik nap ilyen a másik meg olyan hogy ha vért izzadsz se lősz le senkit mert minimum 3 as shipbe közlekednek az ellenfélnél. Lesz in game kommunikáció és az se lesz akadálya. Én csak merek álmodni mivel nem kis ideje játszok így van mihez viszonyítanom a múltból, és szép lenne ha egy Anapa Vityazevon 30 percen keresztül és ez csak egy bázis csak F15 ök gurulnának felszállni hogy egy AWACS modulban ülő rádiós vezényelje őket a légi célokra, egy másik bázison még 30 vagy 50 gép indulna csak légvédelmet kiiktatni vagy még sorolhatnám. Most kb az van hogy van 20 - 30 F18 pilóta mert az a legerősebb meg max 10 - 15 Su 27 vagy Mig 29 akik hátrányból R77 el szarabb hatótávval az Aim 120C vel szemben vagy a hátrányos folyamatos lock alatt tartva a Su 27 pilóták szenvednek R27 el egy olyan géppel szemben amire már írták azt hogy néha úgy fordul mint egy RC makett gép. Kilövi az amraamet és jobban furdúl egy F15 nél neked hátat ami után max akkor tudod lelőni ha eleget repülsz 1v1 et amraam ellen hogy kiválóan dodgeold a rakétát, de ha ez mellé van egy társa akkor még ennyi esélyed sincs, vagy épp elfoglalod és érzed hogy lebírnád küzdeni de jön egy másik aki úgy lő le hogy nem tudsz rá figyelni. Multiban is van élet és amíg nem AI kat lövöldözöl addig a játékosoknak lesz igénye hogy ha egyik oldalra jön valami akkor a másikra is, mert ha nagyon egyoldalú a dolog az gyilkolja a játékélményt. Ezért említettem a Tomcatet, próbáld ki excellent F14 ellen 6 Aim 54C vel felaggatva 60 - 80 km re rakd le a gépet és menj ellene Su 27 el, kis idő múlva láthatod mi a hatása ha ez megjelenik online és ez csak 1v1 szituáció volt. Hangsúlyozom ugyan ez AI k ellen senkit nem érdekel mert mindent te állítasz be, de hús vér pilótáknál már szokott fájni a dolog. FUN lehet egy misszio ha ketten mentek egy gépre vagy négyen kettőre és hú de nagy adrenalin volt.
Talán így máshogy látod! Ha nem multiznék, csak a nekem kívánt nehézségű AI kat lövöldözném kizárólag single playerben akkor nem írtam volna ilyenekről mert azt se tudnám mi az a multi meg minek jó.