Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Kösz az infot. Én egy F4-nek vagy egy Mig21-nek jobban örültem volna, de számitottam rá hogy inkáb valami második világháborús gép lessz. Szerintem ez az egész Flying Legends-t azért csinálják mert nehezen jön összefele a következő gép. Ha valóban Hornet lessz a következő akkor annál kell egy komoly légi radar, amit jobban megkéne csinálni mint ami az FC-ben van, kell földi radar, ami nincs is az FC-ben, megkell oldaniuk a hangsebesség fölötti repülést hogy ne skriptelve legyen, erről valahol olvastam hogy nem igazán jön összefele nekik, a fedélzeti számítógépet is lekell programozni, ha jól emlékszek mintha úgy olvastam volna hogy az A-10C esetében ez 9 ezer óra volt, szóval rengeteg mindent kell megoldjanak egy modern gépnél ezzel szemben egy kis motoros gép aminek a fő fegyvere a géppuska esetleg néhány zuhanóbomba, azzal sokkal hamarább megvannak, és addig is mig megjelenik a következő modern gép betömik ezzel a szánkat, csak nehogy ez a Flying Legends a következő modern gép rovására menjen.