Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Nos, itthon van az X65F.. nem sokáig.
    Sajnálatos módon vannak problémák a cuccal. A srác javára legyen írva, hogy minden további nélkül visszavihetem.
    Amikor érte mentem akkor nem próbáltam ki. Lehet, hogy ez hülyeség volt, de egyrészt a problémák nem biztos, hogy előjöttek volna 2 perc alatt, másrészt tök megbíztam a srácban. DCS-zik... Nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy ez a közösség itt egy viszonylag kis csapat. És vannak néha viták azért azt hiszem jó kis banda jött itt össze. Akik itt vannak azokban én tökre megbízok -Papa, Hunter, Whiteskull, Tom, Balage, stb..

A problémák pedig a következők.
    Először is a gázkar kicsit le van harcolva. A két fél kicsit terpeszt egymástól és a jobb oldali egy kicsit lötyög is.
    Ezen túl lehetne lépni és azon is, hogy a joy kicsit (tényleg nem sokat) nincs középen.
    A nagyobb baj az, hogy random ad be billentyűleütéseket.
    Most, gépelés közben is (direkt aktív egy porfil) jöttek be plusz betűk.

Próbálgattam a cuccot. SU-25T-vel álltam a kifutón - egyszer csak magától behúzódtak a futók.
    Vagy repülés közben elkezdett a gép rázkódni - magától kimentek a futók. Volt, hogy a flaps nyílt le és volt, hogy az airbrake aktiválódott csak úgy.

RoF az felejtős ilyen forszos cuccal... Jetekhez elképesztően jó. kb. 2 perc alatt szokható.
    Helipoterezni is lehet de kicsit tovább tart amíg megszokja az ember.
    Most itt tartok. Ma megjön a TIR csak éppen nem lesz joyom... holnap vagy ma délután visszaviszem.