Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Na pont erről van szó. Ha elvileg ez a top high end kategória, akkor ne legyen már ennyire pitiáner dolgokkal elrontva. Gyártói szempontból sem értem, ennek így annyi értelme van mintha a Ferrari nekiállna bőr kormány helyett az olcsó műanyagot használni spórolásból. Inkább lenne drágább még egy kicsivel, de akkor adnának tényleg hibátlan minőséget. 3 nap tapasztalatai alapján szerintem alig pár dolog választja el a Warthogot a legendává válástól:
- fém gázkarok, melybe esetleg a könnyű cserélhetőség miatt menettel vannak betekerve a:
- cucc árazásának megfelelő minőségű, fém borítású (boat, air brake) gombok, hatswitchek mindenhol (nagyon örülök, hogy a gázkar talapzatán lévő kapcsolók elférnének a paksi atomerőmű vezérlőtábláján is, de a cms-nek meg 'china hat'-nek ránézésre pár évet adok tartósságra, és hát messze vannak a tökéletestől minőségre is. Az ötvenezres kategóriában azt mondja az ember, hogy elmegy, de 100k felett azért ez elég gyér... Reklámban ugye az volt, hogy az eredeti gépen lévőkkel megegyező ellenállásúak a gombok, hát ezt kb. a ravaszról, a kioldó gombról meg a master mode gombjáról tudom elképzelni, egy kesztyűben vezető pilóta az első beérkező rakétánál letörné a cms-t infracsapda kidobása helyett, de a gázkaron lévő kis microstick is nehezen értelmezhető)
- tartósabb(nak gondolt), nem kopó fém gömbcsukló
- kellő minőségű és mennyiségű kenőanyag (és esetleg egy kis tubus tarcsiba, meg olyan kialakítás, hogy a garancia elvesztése nélkül is lehessen kenni, pl. 2 -3 apró lyuk a gömbcsuklón). Tegnap utána olvastam, ez az akadozós/ugrálós probléma elég általános, a kenőanyag cseréjével megoldják sokan, de volt olyan kötelékműrepüléssel foglalkozó kolléga, aki csak a rugón lévő zsírt rákente a csuklóra, és kész.. Van akinek egyáltalán nem jelentkezik, gondolom oda jutott elég zsír, de sokan viszont alászaladtak ennek a roppant irritáló dolognak. De komolyan, ez a része azért elég röhej, hogy bereklámozzák, hogy egy csak normál alakban felírható felbontású szenzort raktak bele, csak épp ha nincs szerencséd akkor előbb szedd elemeire a cuccot, hogy ki tudd használni, mert a gyári állapotában 2-3-4 mm-eket ugrik a bot.
Ennyi. Mást elképzelni sem tudok, mit lehetne még hozzátenni ehhez a Hotashoz (ffb nekem nem alap kritérium, mondjuk ártani nem ártana de elvagyok nélküle). Mennyivel lenne ettől drágább a gyártása? 10-15 000 forint? Szerintem ember nincs a földön aki 120k körül megvesz egy ilyet, de 135-t már nem adna érte, ha tényleg tökéletes és az örökélet+1 nap élettartamra számíthat. Ezek hiányában viszont pont a varázsa, a hibátlan tökéletesség érzése veszik el, és megjön az embernek a rossz szájíz.
Borisz: a gázkarokkal nálam semmi gond, vonalzóval megnéztem, teljesen egy vonalban vannak koppig előre tolva. Mondjuk ez megint a kiváló gyártástechnológiára utal, hogy random mechanikai eltérések vannak az egyes példányok között. Én továbbra is úgy vagyok vele, hogy ezt venném de már csak azért, mert más replika joy nincs a piacon. Ha ez nekem nem lenne fontos, én is mást választanék másodjára.