Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • GaBika6
    Nem kell hisztizni! Nagyon fárasztó az, hogy átadok egy modpackot amit a szájízem szerint készítettem magamnak és megosztom másokkal pusztán jó fejűségből, hogy más is örülhessen. De megy a hiszti hogy nem megy, miközben működik a pack csak egyéni problémák vannak. Nem mondom a köszönöm jól esik, de fárasztó hogy szabadidőmből játszás helyett oldjam meg mindenki problémáját, pláne úgy hogy nem közlöd, hogy milyen modulokat használsz a dcs-ben. Ezek fontos információk lennének a probléma megoldásában. Kicsit szájbarágósan le van írva hogy kell telepíteni. Nincs információm rólad az egyéni problémádról! Másoknál működik ugyan ez a pack. Most ezzel mit kezdjek? Mondhatnám hogy ha nem működik akkor ne használd! Ha mi-8 modulod van le van írva pár hozzászólással a megoldás. Ha nincs A-10c modulod töröld ki az a-10c mappát az is le van írva, mert okozhat problémát. Ezek később jöttek ki, mert jelezték ezeket a problémákat és megoldódott. Többek között ez azért van, mert nekem nincs MI-8 modulom és nálam nem jelentkezett ez a probléma így benne marat a hiba. De rád szánom a szabadidőmet és ha leírod mid van, akkor beleásom magam. Két (gyerek ) sírás között odafigyelek ígérem! Ha kiderül hogy MI-8 van és nem olvastad a fórumot, akkor elsírom magam és én hisztizek...

GeriDoc: Senkit nem akarok megbántani távol álljon tőlem ez olyan kifakadás volt, de nem személyed irányába szántam és Indi69 téged sem akartalak megbántani!