Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Borisz80
    Nekem is megjött már a Warthogom a szervízből... nos. elmennek a büdös picsába!!! Vásárlástól számított 3 napon belül jeleztem a problémámat a joy-jal, szépen meg is mutattam a boltban akik beszerezték nekem. Azt mondták OK látják miről beszélek, visszaküldik és majd kicserélik. Még fórumokra is hívatkoztam ahol ilyen problémával szembesült a friss tulaj...
    Erre 2 hét után visszajön a joy egy olyan szervíz munkalappal, hogy "JÓ". Semmi más nincs ráírva, hogy mit nézet hogy nézett, szóban mondták az eladók hogy megszorította a markolat és talpzat rögzítő szorító menetet. És valóban alig tudtam lecsavarni... azt a drága fostalicska spiáter anyagból készült rögzítő csavart. A tisztelt nagyon hozzáértő szervíznek az már nem tűnt fel, hogy nem a markolat lötyög jobbra a középpontól, hanem maga a bot, az az a kitérítő mechanika. Pedig minden szépen le volt írva a hibalapra amit megkaptak. És most ott vagyok, hogy nagy dead zone-t kell neki adni hogy ne húzzon jobbra, mert középre állítani nem lehet, viszont a szervíznél nem lehet reklamálni mert csak akkor nézik meg újra ha elviszem a fogyasztóvédelemhez és ők azt mondják hogy már pedig ez szar..... arról már nem is beszélek hogy 3 napon belül visszavitt terméket ki kell cserélni!!! nem javítani!!!
    Szerintetek mit csináljak? Zongorázzam végig ezt az egészet a fogyasztóvédelemmel, vagy reklamáljak a beszerzőknél hogy 3 napos visszavételi garanciára hívatkozva? Vagy mi?

Amúgy ha tőlem kérdi valaki (a kis problémámat figyelmen kívül hagyva), NE VEGYEN WARTHOGOT. Szép meg klassz hotas, de nem ér ennyit. Talál e helyett jobbat is, kedvezőbb áron. A legtöbb gombja (kb 4 kivételével), kapcsolója egyáltalán nem masszív, a gázkar igazából műanyag ami hajlik, simán utánégető fokozatba tudom tolni ha tovább nyomom a gázkar max mil-power / utánégető megakasztójánál, a bal gázkar 2-3%-al tovább tolható mint a jobb..... lehet hogy én vagyok ilyen kukacoskodó, de basszus egy 120ezer forintos hotastól nem ezt várnám!