Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • mcsaba
    Mindenféle gyakorló küldetést csinálok magamnak hogy a különböző rendszereket és fegyvertipusokat megtanuljam jól használni. Eddig mindig a szerkesztőben megjelöltem hova kell menni igy könnyen megtaláltam a célt és már csak potyogtatni kellett, most azt szeretném gyakorolni hogy megtaláljam a célt anélkül hogy azt előre tudnám pontosan hol van, olvastam hogy van lézerkereő ami az ellenég lézereit beméri és gondoltam ezt gyakorlom hogy lézer alapján keresem meg a célt de nem igazán sikerült. Valaki tudna ebben segiteni? Először is mi az ami lézert bocsájt ki? Én leraktam pár dolgot egy reptérre és arra repültem úgy hogy tudtam merre van a cél hogy lássam mi történik átváltottam lézerkereőre de semmit nem jelzett, lehet olyan dolgokat tettem le amik nem bocsájtanak ki lézert. A másik ami nem igazán világos hogy hogy is müködik ez a lézerkereső, milyen irányokból képes a lézert érzékelni, csak azokat a lézereket érzékeli amivel engem céloznak meg vagy azokat is amik teljesen más irányba néznek? Nem tudtam mozgatni mint a TGP-t, ez sem világos most hogy van, csak azon a területen keres ami látszik a képen ami elég érdekes lenne mert ha azon a területen ninc emmi akkor vissza kell váltsak más irányba állitani majd vissza ami elég érdekes megoldás lenne, vagy mindenfele keres és ha talál valamit akkor majd magától arrafordul? Most igy hirtelen ezekre kéne válasz de ha bármit tudtok a témáról irjátok meg vagy tudtok valami jó magyar irást annak is örülnék. A segitséget előre is köszönöm. Kellemes Húsvéti Ünnepet!